ÉRTÉKESÍTÉSI FELHÍVÁS

A Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa és a Bakonytérségi Önkormányzatok Szövetsége értékesíti a közös tulajdonukban lévő 15 m fesztávú, 5 m-ként sorolt keretállású, 20 m hosszú, 3,1 m oldalfal magasságú, ponyvafedésű, alumínium vázszerkezetű rendezvénysátrat.

A sátor ideiglenes ill. szezonális jellegű felállítással raktározási, tárolási feladatok ellátására, ill. rendezvények fedett terének biztosítására alkalmas meghatározott feltételek mellett.

Kikiáltási ár: 4,5 millió Ft

Az ajánlati biztosíték 500.000.- Ft, mely a vesztes ajánlattevőnek visszajár, a nyertes ajánlattevőnek beleszámít a vételárba.

Az ajánlati biztosítékot – az ajánlatok beérkezési határidejéig – nem teljesítő ajánlattevő ajánlata érvénytelen.

Az ajánlati biztosítékot a Bakonyvidéke Takarékszövetkezet Kisbéri Kirendeltségénél vezetett 62900050-10001710 számlaszámra kell utalni.

Az ajánlatok beérkezési határideje: 2015. április 30.

Ajánlatok benyújtása: postai úton a Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás címére (2870 Kisbér, Széchenyi u. 2.)

A beérkezett ajánlatokról a Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa és a Bakonytérségi Önkormányzatok Szövetsége dönt.

Információ a 0634/354-666 (116), Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségeken kérhető.

- felhívás letöltése

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A felhívás kódja: BURSA-2015B

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2014/2015. tanév második és a 2015/2016. tanév első félévére vonatkozóan.

A felhívás kódja: BURSA-2015A

Ete Község Önkormányzata a pályázathoz csatlakozott, így a pályázatot benyújthatják az Etén lakóhellyel rendelkező azon fiatalok akik a pályázati kiírásnak megfelelnek.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. november 7.

A pályázati kiírások és a pályázati űrlap minták letölthető a www.ete.hu és  www.emet.gov.hu/felhivasok honlapról, vagy átvehetők az Etei Községházán.

Ete, 2014. október 9.

 

Rohonczi László
polgármester

 

 

A Kistérségi startmunka mintaprogram, téli –és egyéb értékteremtő közfoglalkoztatás programelem támogatása iránt, Ete Község Önkormányzata által benyújtott kérelmet a Belügyminisztérium BM4826-6/2014. sz. döntésében támogatja és a 9 fő 2014.05.01-2015.09.30-ig tartó közfoglalkoztatásához 4 949 347,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti, a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 40. § (3) bekezdésében foglaltak alapján a Nemzeti Foglalkoztatási Alap „Közfoglalkoztatás kiadásai” előirányzatának központi keretéből."

Bűnmegelőzési pályázat lakóközösségek részére

Az egymásra figyelő, egymást segítő lakóközösségek kialakítása érdekében pályázatot írunk ki Komárom-Esztergom megyei lakóközösségek  számára. A vagyonvédelem egyik leghatékonyabb módszere, ha az egy lakókörnyezetben élők figyelnek egymásra, segítik egymást. Pályázatunk célja, hogy a megyében kialakuljanak az összetartó, egymást segítő közösségek, és a már meglévők példáját be tudjuk mutatni.

A pályázatban előnyt élveznek azok a közösségek, akik a következő tevékenységeket végzik:
a környéken élő idős emberekre különösen figyelnek, segítik őket
a lakókörnyezetet közösen szépítik
vagyonvédelmi eszközöket is alkalmaznak a biztonság érdekében
vállalják, hogy a nyár folyamán szomszédoló pikniket szerveznek, ahol rövid bűnmegelőzési fórumnak is helyt adnak
Pályázni a mellékelt adatlap benyújtásával lehet.


A pályázatokat a következő címekre várjuk:

levélcím: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály, 2800. Tatabánya, Komáromi u. 2.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beadási határidő: 2014. május 30.
Eredményhirdetés: 2014. június 4.  

A nyerteseket levélben értesítjük.

A pályázat nyertesei a TÁMOP 5.6.1-C támogatással futó Provictim áldozatvédelmi projekt jóvoltából vagyonvédelmi eszközöket nyernek, illetve valamennyi pályázó a program logójával ellátott matricákat kap, melyeket a házak bejáratánál fel lehet ragasztani.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság
Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály

| Pályázati felhívás és adatlap letöltése |

"A Kistérségi startmunka mintaprogram, egyedimezőgazdasági programelem támogatása iránt Ete Község Önkormányzata által benyújtott kérelmet a Belügyminisztérium BM/3180-6/2014. sz. döntésében támogatja és 15 fő2014.03.01-2015.02.28-ig tartó közfoglalkoztatásához 25 807 660,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti, a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 40. § (3) bekezdésében foglaltak alapján a Nemzeti Foglalkoztatási Alap „Közfoglalkoztatás kiadásai” előirányzatának központi keretéből."

ÉRTÉKESÍTÉSI FELHÍVÁS

A Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa és a Bakonytérségi Önkormányzatok Szövetsége a tulajdonukban levő rendezvénysátor elemeket közösen értékesítik.

Irányár: 5 millió Ft.

A teljes rendezvénysátor paraméterei:

  • 15 m fesztávú,
  • 5 m-ként sorolt keretállású,
  • 20 m hosszú,
  • 3,1 m oldalfal magasságú,
  • ponyvafedésű,
  • alumínium vázszerkezetű

A ponyvafedésű sátor ideiglenes ill. szezonális jellegű felállítással raktározási, tárolási feladatok ellátására, ill. rendezvények fedett terének biztosítására alkalmas meghatározott feltételek mellett.

Ajánlatok benyújtása: postai úton a Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás címére (2870 Kisbér, Széchenyi u. 2.).

Ajánlatok benyújtásának határideje: 2014. január 31.

A beérkező ajánlatokról a Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa és a Bakonytérségi Önkormányzatok Szövetsége dönt.

FELHÍVÁS

intézményvezetői álláshely betöltésére szóló pályázat kiírásáról

A Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa (2870 Kisbér, Széchenyi u. 2.) pályázatot hirdet, a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ (2870 Kisbér, Angol kert 1.) intézményvezetői (magasabb vezető) álláshelyének betöltésére az alábbiak szerint:

Az Alapszolgáltatási Központ tevékenységi körei:

-          házi segítségnyújtás

-          idősek nappali ellátása

-          családsegítés

-          gyermekjóléti szolgáltatás

-          falugondnoki, tanyagondnoki szolgáltatás

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: a közalkalmazotti jogviszony határozatlan időre szól, újonnan létesített jogviszony esetén – a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 21/A § (4-5) bekezdésében foglaltak kivételével – 3 hónap próbaidő kikötésével.

A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

 

A magasabb vezetői megbízás időtartama: 5 év

A munkavégzés helye: 2870 Kisbér, Angol kert 1.

Ete Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III.26) Kormányrendelet alapján
ezennel kiírja a 2014. évre
a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot
felsőoktatási hallgatók számára
a 2013/2014. tanév második és a 2014/2015. tanév első félévére vonatkozóan

"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS letöltése

"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS letöltése